Menu

Fredagsbold i HVB - Fodboldfitness

Træningstider:

Hver fredag kl. 15.00. De der vil træne møder op og danner selv hold der spiller mod hinanden.

Efter træning er der en øl eller vand i klubhuset.

Det koster kun 25kr. om måneden, man tilmelder sig ved at skrive til tilmelding@hvb-fodbold.dk

Yderligere oplysninger så kontakt Carsten Reinholdt på mobil 21 71 30 52 eller mail carsten@hvb-fodbold.dk

Nærmere oplysninger:

HVB Facebook ved at trykke HER

FODBOLD FITNESS OG FACEBOOK

Fodbold Fitness er også på Facebook for at gøre det let at følge med i seneste nyt.

På Facebooksiden (www.facebook.com/fodboldfitness) informerer DBU om stort og småt, mens I i vores Fodbold Fitness-gruppe kan stille spørgsmål til andre Fodbold Fitness-klubber, dele gode idéer eller lade jer inspirere af andre. Gruppen finder du her: https://www.facebook.com/#!/groups/285584224917018/?bookmark_t=group eller ved at søge på Fodbold Fitness.

 

Nyt motionstilbud i HVB:


Himmelev Veddelev Boldklub har opstartet et nyt tilbud til de mange voksne mennesker, der ønsker og komme ud og trille lidt uforpligtende bold, og samtidig få rørt sig lidt. Tilbuddet der går under navnet Fredagsbold, er henvendt til alle voksne både mænd og kvinder. 


HVB ligger fremover hver fredag kl. 15.00 baner til et nyt tilbud i klubben, målrettet de mange mennesker der enten ikke har tid til at spille kampe, ikke føler de har niveauet eller som... bare vil ud og møde nogle nye mennesker og få rørt sig samtidig på en sjov og social måde. Carsten Reinholdt, formand i HVB, siger om det nye tiltag: 


Vi har gået i et stykke tid og ville opstarte noget for de mange voksne der måske ikke har tid til træning flere gange i ugen eller kamp i weekenden. Eller som bare vil spille lidt uforpligtende fodbold, ligesom i skolegården da man var barn. Derfor passede det os perfekt da vi blev præsenteret for Fodbold Fitness konceptet, som vi så kalder fredagsbold.”


Kernen i tilbuddet er at det skal være sjovt, sundt og socialt, derudover kan selve træningen variere fra gang til gang, men gennemgående er dog opvarmningen og kamp til 2 mål. Ydermere er det centralt at understrege at tilbuddet er åbent for alle, og der bliver ikke stillet krav til hverken udstyr eller tidligere erfaring på en fodboldbane, ligesom at der tages hensyn til hinanden på banen og glidende tacklinger er banlyst. 


At tilbuddet ligger kl. 15 om fredagen er ikke tilfældigt:


Vi har valgt at ligge træningen fredag eftermiddag, da det er en super måde at starte sin weekend på. Derudover håber vi også at vi kan lokke nogle af mange ansatte hos de forskellige lokale virksomheder over og spille lidt bold. I første omgang er det lykkedes os at overtale kontoret hos DBU Sjælland, og de forventer at stille med en 4-6 personer hver gang”. 


Lyder det som noget for dig så tag endelig kontakt til Carsten Reinholdt på: carsten@hvb-fodbold.dk eller tovholder Casper Jensen på cabj@dbu.dk

 

Himmelev-Veddelev BK Hvbs billede. 
Himmelev-Veddelev BK Hvbs billede.

DBU Sjælland